Tickless Pet ultrahangos kullancsriasztó FEKETE

Raktárkészlet: VAN
Tickless Pet ultrahangos kullancsriasztó FEKETE

Tickless Pet Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó
Vegyszermentes, nem tartalmaz illatanyagot, használata teljesen biztonságos kölyök-, vemhes-, beteg- illetve idős állatok számára.
A készülék ultrahanghullámok kibocsátásával fejti ki hatását, amely érzékelhetetlen az emberek és állatok számára, de zavarják a kullancsokat és bolhákat, így távol tartva és az állat mielőbbi elhagyására kényszerítve azokat. Használata egyszerű, csak rögzítsd az apró készüléket kedvenced nyakörvére/hámjára, és az aktiválást követően 6-12 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

Figyelmeztetés: A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP31). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön! Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Első sorban megelőzésre szolgál, a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon, a lehető leggyorsabban távolítsd el. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően 6-12 hónapig működik.

5 688 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
4807
Tömeg
400 g/db
Webáruház készítés